Кіра Муратова. Астенічний синдром.

Кіно Україніка

Фільмографія Кіри Муратової:

1958 — «Весняний дощ» (короткометражний)
1961 — «Біля крутого Яру» (короткометражний)
1964 — «Наш чесний хліб»
1967 — «Короткі зустрічі»
1971 — «Довгі проводи»
1972 — «Росія» (документальний)
1978 — «Пізнаючи білий світ»
1983 — «Серед сірих каменів»
1987 — «Зміна долі»
1989 — «Астенічний синдром»
1992 — «Чутливий міліціонер»
1994 — «Захоплення»
1997 — «Три історії»
1999 — «Лист в Америку» (короткометражний)
2001 — «Другорядні люди»
2002 — «Чеховські мотиви»
2004 — «Настроювач»
2004 — «Довідка» (короткометражний)
2007 — «Два в одному»
2007 — «Лялька» (короткометражний)
2009 — «Мелодія для шарманки»
2012 — «Вічне повернення»